CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Therapie sessies

Het gaat niet om hoe anderen jou zien, wat ze van je vinden en over je denken. Wat vind jij van jezelf? Hoe zie jij jezelf en wil je gezien worden? Luister je, naar wat je gevoel je ingeeft? Houd je van jezelf?

Het is jouw weg en jouw leven. Je leeft dit leven maar één keer! Kies voor wat jou gelukkig maakt en omring je met mensen die je ondersteunen en laten glimlachen.

Om je bij dit proces te begeleiden maak ik onder andere gebruik van de volgende energetische technieken:

Reis in jezelf

therapieen reis in jezelfEen kijkje in je binnenwereldBij een reis in jezelf ga je in een lichte trance. Een trance is een verhoogde staat van bewustzijn. Hierdoor focus je sterker op je binnenwereld. Door vragen die ik aan je stel, verschijnt je innerlijke wereld in beelden of gevoelens aan je. Deze beelden zijn de taal van je ziel en zijn symbolisch voor hoe het met je gaat. Jouw onderbewuste bepaalt, wat er op dit moment gezien en opgelost mag worden. Emoties doorleef je zo alsnog. Je krijgt inzicht in jezelf en er vindt integratie en heling plaats. Hierdoor verandert jouw energie en trek je andere ervaringen aan. Je komt in lijn met je zielendoel: datgene waarvoor je op aarde bent gekomen.

Voor meer informatie of een afspraak:

Bel 06 - 1661 20 77  OF   Stuur een e-mail

Touch of matrix

therapieen touch of matrixVerbinding met je ware ikBij een Touch of Matrix behandeling maak ik vanuit mijn ware ik contact met jouw ware ik. Hierdoor gaat je lichaam vanzelf bewegen. Door mijn heldervoelendheid voel ik wat er aan emoties en informatie naar boven komt. Ik verwijder negatieve informatie uit je energieveld, waardoor blokkades oplossen. Belastende energetische banden met andere mensen of emoties die niet voor je hoogste goed zijn, worden verbroken en genezen. De behandeling begint staand en eindigt meestal liggend. Als je energieveld is opgeschoond voeg ik positieve informatie toe. Wil je dit zelf leren, schrijf je dan in voor de gratis workshop.

Voor meer informatie of een afspraak:

Bel 06 - 1661 20 77  OF   Stuur een e-mail

Healing

therapieen healingVerbinding hoofd met hartAls eerste meet ik of je flow moet worden hersteld. De flow geeft de verbinding tussen je lichaam en geest aan. Als deze verstoord is, leid ik je naar je hart, waarna ik je leer zelf deze verbinding weer te herstellen. Je aura wordt weer goed vastgezet aan je handen en voeten, zodat je energie (de flow) tussen lichaam en geest weer stroomt. Vervolgens meet ik of jouw verzamelpunt op de juiste plek zit. Met dit punt ben je verbonden met je energielichaam, je ziel en je essentie: het goddelijke in je. Door ziekte, stress, een ongeval, burn-out, zwaar medicijngebruik of een andere traumatische ervaring verschuift je verzamelpunt soms. Dit geeft allerlei klachten op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Als je verzamelpunt verschoven is, leer ik je hoe je het weer op de juiste plaats vast zet en verbindt met je essentie. Daarna tast ik met mijn handen je energieveld en chakra’s af. Daar waar energie wordt geblokkeerd, haal ik de blokkade weg, zodat je energie weer gaat stromen. Vervolgens vul ik je energieveld aan met positieve, liefdevolle energie. De meeste mensen raken tijdens een healing erg ontspannen.

Voor meer informatie of een afspraak:

Bel 06 - 1661 20 77  OF   Stuur een e-mail

Helende zinnen

therapieen helende zinnenZelf blokkades oplossenEnergie van jezelf komt weer tot je beschikking door helende zinnen te zeggen. Zo verwijder je ook energie van anderen, die een indruk in jouw lichaam hebben gemaakt. Het werkt op een eenvoudige maar diepgaande manier en is goed te gebruiken voor zelfcoaching. Deze zinnen leer ik je tijdens deze therapie.

Voor meer informatie of een afspraak:

Bel 06 - 1661 20 77  OF   Stuur een e-mail