CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Lichtwerkers en persoonlijke ontwikkeling

Je bent een zelfstandige therapeut of coach en werkt met bezieling vanuit je hart. Je voelt je gedreven door idealisme om met jouw vaardigheden de wereld menselijker, mooier, leefbaarder en liefdevoller te maken. Je doet niets liever dan andere mensen ondersteunen. Maar het lukt je niet om jezelf en je praktijk ‘neer te zetten’ en er je inkomen mee te verdienen.

hartenziel

Als lichtwerker ben je eigenlijk één met je praktijk. Je praktijk is een stukje van jezelf en jouw persoonlijkheid is verweven met je praktijk en haar uitstraling. Je wilt jouw bijdrage leveren; dus doen waar je goed in bent; op jouw unieke manier.

Heb je problemen in je praktijk, zoals: het wil niet groeien, er is wel interesse maar te weinig opdrachten, het kost je veel energie om de noodzakelijke omzet te halen, je vindt het moeilijk om geld te vragen? Dit blokkeert je in je enthousiasme en functioneren.

Wil je hier iets aan doen, zodat je met je praktijk in de flow komt? Zoek dan eens in jezelf naar oplossingen. Blokkades en of negatieve overtuigingen in je onderbewuste zorgen ervoor, dat je niet de doelen realiseert die je graag wilt. Wanneer je dit oplost in jezelf, gaat het in je bedrijf ook stromen. Ik help je graag met dit te bereiken. Door een ‘reis in jezelf’ te maken krijg je inzicht in, waar je jezelf tegenhoudt en hoe je dit oplost.

Voor meer informatie of een afspraak:

Bel 06 - 1661 20 77  OF   Stuur een e-mail