CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Over Jolette Lievaart

I believe in you, are the most powerful words that one person ever can say to another person. These words are life giving! They tell a person that they matter, that they are valuable and that they are needed in this world.

Waar ik jou graag mee help

Ik ben Jolette Lievaart; bij Centrum Helend Inzicht help ik je, je angsten transformeren naar innerlijke kracht en zelfliefde. Mijn kracht is: je begeleiden door diepgaande ontwikkelings-processen; door een ruimte van onvoorwaardelijke liefde te creëren, waarin alles er mag zijn. Ik help je met inzicht krijgen in jezelf, trauma’s helen en negatieve patronen en overtuigingen transformeren en los te laten.

Waar ik een blij gevoel van krijg

In iedere negatieve ervaring ligt een schat verborgen. Jou helpen ontdekken wat deze schat is, vind ik het mooiste wat er is. Wanneer jij in je kracht komt, ga je weer vertrouwen op jezelf en jouw weg. Je talenten komen vrij en je ervaart meer ruimte en vrijheid in jezelf. Je leven gaat weer stromen. Ik voel me elke keer weer zo dankbaar en blij, als dat gebeurt.

Waarom ik doe wat ik doe

Dit is waarvoor ik op aarde ben; ik zou niets anders willen doen. Het is mijn passie en hiermee draag ik wezenlijk bij aan het geheel. Ik vind het heerlijk om mensen weer in contact te brengen met zichzelf.

Wat ik doe, zodat ik er optimaal voor jou ben

Alles wat ik jou leer, pas ik ook op mezelf toe. Ik ben een mens en heb ook mijn processen. Door steeds weer, met of zonder hulp, naar binnen te keren blijf ik in ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in alles, wat met mijn werk te maken heeft en dit om te zetten in praktische oefeningen voor jou.

Voor meer informatie of een afspraak:

Bel 06 - 1661 20 77  OF   Stuur een e-mail