CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Ervaring Sylvana

Ongeveer een half jaar geleden las ik in de nieuwsbrief van Jolette dat zij ook spirituele horoscopen maakt. Dat leek mij wel wat. Ik werd op dat moment weer bezig gehouden door zingevingsvragen zoals: waar sta ik nu in mijn leven?  Wat is het echte doel van het hier op aarde rond hobbelen? Hoe kan ik weer dienstbaar zijn op een manier die in deze fase van mijn leven bij mij past? Ik heb Jolette mijn spirituele horoscoop laten maken. Hierna volgde een afspraak om alles te bespreken. Fantastisch was dat! Jolette legde alles duidelijk, liefdevol en rustig uit. Er vielen heel wat kwartjes er gingen belletjes rinkelen en puzzelstukjes vielen op hun plaats.

Wat was ik hier blij mee en wat werd ik bevestigd in het feit dat ik op voor mij het juiste pad aan het lopen was. Ik wilde graag een vervolg afspraak met Jolette om de dingen waar ik nog tegen aan liep helder te krijgen. En ook dat was het consult dubbel en dwars waard. Door de prettige, professionele, oordeel loze, liefdevolle begeleiding en krachtige, eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen kon het plafond waarvan ik voelde dat ik doorheen moest plaats maken voor nieuwe inzichten, nieuwe stappen en vertrouwen dat het goed is wat ik doe.

Ik ben blij dat ik de weg naar Jolette gevonden heb. Als ik weer zo ’n plafonnetje of obstakel op mijn pad tegenkom, waar ik zelf niet overheen kom, weet ik de weg naar Jolette weer te vinden