CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Ervaring Sylvana

Ongeveer een half jaar geleden las ik in de nieuwsbrief van Jolette dat zij ook spirituele horoscopen maakt. Dat leek mij wel wat. Ik werd op dat moment weer bezig gehouden door zingevingsvragen zoals: waar sta ik nu in mijn leven?  Wat is het echte doel van het hier op aarde rond hobbelen? Hoe kan ik weer dienstbaar zijn op een manier die in deze fase van mijn leven bij mij past? Ik heb Jolette mijn spirituele horoscoop laten maken. Hierna volgde een afspraak om alles te bespreken. Fantastisch was dat! Jolette legde alles duidelijk, liefdevol en rustig uit. Er vielen heel wat kwartjes er gingen belletjes rinkelen en puzzelstukjes vielen op hun plaats.

Wat was ik hier blij mee en wat werd ik bevestigd in het feit dat ik op voor mij het juiste pad aan het lopen was. Ik wilde graag een vervolg afspraak met Jolette om de dingen waar ik nog tegen aan liep helder te krijgen. En ook dat was het consult dubbel en dwars waard. Door de prettige, professionele, oordeel loze, liefdevolle begeleiding en krachtige, eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen kon het plafond waarvan ik voelde dat ik doorheen moest plaats maken voor nieuwe inzichten, nieuwe stappen en vertrouwen dat het goed is wat ik doe.

Ik ben blij dat ik de weg naar Jolette gevonden heb. Als ik weer zo ’n plafonnetje of obstakel op mijn pad tegenkom, waar ik zelf niet overheen kom, weet ik de weg naar Jolette weer te vinden

Ervaring Helma

Lieve Jolette,

Via een goede vriendin en collega kwam ik bij Jolette terecht. Er was in mijn leven heel veel gebeurd en ik zag op dat moment veel dingen niet meer in de goede verhoudingen. De dingen die positief waren werden steeds kleiner en de negatieve dingen steeds groter. Steeds vaker kwam ik mezelf tegen en werd daar erg verdrietig en depressief van.

Om eerlijk te zijn vond ik het heel spannend om naar Jolette te gaan en ik was dan ook best wel zenuwachtig, maar vanaf het moment dat ik aanbelde viel de zenuwachtigheid van mij af. Ik voelde me meer dan welkom.De manier van behandeling vond ik zeer prettig en comfortabel en ik heb me dan ook de hele tijd op mijn gemak gevoelt.

Lees meer

Ervaring Jaap

Lieve Jolette,

Ik kwam geheel toevallig in contact met jou en jouw gave. Mijn vrouw Jeanne wilde bij jou een cursus volgen om engelen te maken van gevilte wol en ik zou haar chauffeur zijn.
Omdat ik ongeneeslijk ziek ben en daardoor erg gauw moe, vroeg ik of je dan wel voor mij de mogelijkheid had om ergens ongestoord te rusten terwijl jullie aan het werk waren. Dat was voor jou geen enkel probleem en ik mocht zelfs gebruik maken van een bed in een rustige ruimte. Hierdoor voelde ik mij door jou meteen geaccepteerd en begrepen.
Bij aankomst bij jou thuis vertelde je dat je energetisch therapeute bent. Je gaf aan dat je me kon helpen om stukjes problematiek uit het verleden alsnog te verwerken. Dat sprak mij aan omdat ik het gevoel had dat mijn ziekte deels verband hield met mijn verleden. Ik wilde graag geestelijke rust en ik wilde positieve energie krijgen om dit verleden alsnog te verwerken en mijn leven op een goede manier af te sluiten.
We maakten meteen een afspraak voor een behandeling.

Lees meer