CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Ervaring Donja

Lieve Jolette,

Wij willen jou bedanken voor de super leuke, gezellige en zeer belangrijk; de leerzame cursus.

We zijn met drie vriendinnen bij je gekomen met elk een ander probleem. Mijn probleem was, met nadruk op was; gelukkig dankzij deze cursus, negatieve entiteiten. Ze kwamen elke nacht (daardoor veel slaap tekort) en ze beïnvloedde mijn leven. Het was zwaar altijd maar raar gevonden te worden. Werd ik verliefd, ging het altijd mis. Mijn ex was niet gelovig, maar toch voelde hij en dacht hij dat er iemand bij me was bij mij thuis. Ik voelde me alleen en verdrietig. Maar het was niet alleen met relaties, het waren ook de dagelijkse dingen die beïnvloed werden. Ik wil graag op mezelf wonen, maar wat ik ook deed, er was altijd die negatieve energie die tegen mij werkte en ik dacht dat er voor mij geen geluk bestond. Ik kreeg geen woning.

Door deze cursus ben ik mezelf gaan verzetten, want ik ben de baas in mijn leven. En ik laat me door niets en niemand meer leiden. Mensen mogen me raar en anders vinden. Zo ben ik en ik ben trots op wie ik ben! Dankzij Jolette heb ik geleerd om bij mezelf te blijven. Ik heb er hele bijzondere dingen meegemaakt. En het is echt een aanrader om het met een paar vriendinnen te doen. Jolette is zo lief en samen met een hele lieve en ook zo’n bijzondere meid Myrna, die mij ook heel goed heeft geholpen. Ze hebben mij laten zien dat er wel geluk voor mij is. En dat ik hier op aarde mag wonen en ook gelukkig mag zijn!

Ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Het is een stap voor jezelf; een cadeau voor jezelf. Je wordt er blij van en je leven verandert erdoor. Mijn twee lieve vriendinnen die met mij mee zijn gegaan hebben ook een grote groei ondergaan! We kunnen er nu voor elkaar zijn en we helpen elkaar. We hebben ieder onze eigen gave en samen zijn we, door onze groei, nu een team.