CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Ervaring Helma

Lieve Jolette,

Via een goede vriendin en collega kwam ik bij Jolette terecht. Er was in mijn leven heel veel gebeurd en ik zag op dat moment veel dingen niet meer in de goede verhoudingen. De dingen die positief waren werden steeds kleiner en de negatieve dingen steeds groter. Steeds vaker kwam ik mezelf tegen en werd daar erg verdrietig en depressief van.

Om eerlijk te zijn vond ik het heel spannend om naar Jolette te gaan en ik was dan ook best wel zenuwachtig, maar vanaf het moment dat ik aanbelde viel de zenuwachtigheid van mij af. Ik voelde me meer dan welkom.De manier van behandeling vond ik zeer prettig en comfortabel en ik heb me dan ook de hele tijd op mijn gemak gevoelt.

Tijdens de behandeling heb ik mooie dingen mogen zien en ervaren en een diepe ontspanning. Deze behandeling heeft mij heel veel goeds gedaan, ook nu nog denk ik er bijna dagelijks aan terug. Ik weet nu wat mijn doel in het leven is en kan dingen uit het verleden afsluiten.Ik kijk tegen veel dingen anders aan en reageer anders op tegenslagen. Dit merkt ook mijn omgeving. Ik ben Jolette dan ook heel dankbaar voor de dingen die ze heeft gedaan, het is een verrijking van mijn leven.

Lieve groet,Helma