CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Ervaring Donja

Lieve Jolette,

Wij willen jou bedanken voor de super leuke, gezellige en zeer belangrijk; de leerzame cursus.

We zijn met drie vriendinnen bij je gekomen met elk een ander probleem. Mijn probleem was, met nadruk op was; gelukkig dankzij deze cursus, negatieve entiteiten. Ze kwamen elke nacht (daardoor veel slaap tekort) en ze beïnvloedde mijn leven. Het was zwaar altijd maar raar gevonden te worden. Werd ik verliefd, ging het altijd mis. Mijn ex was niet gelovig, maar toch voelde hij en dacht hij dat er iemand bij me was bij mij thuis. Ik voelde me alleen en verdrietig. Maar het was niet alleen met relaties, het waren ook de dagelijkse dingen die beïnvloed werden. Ik wil graag op mezelf wonen, maar wat ik ook deed, er was altijd die negatieve energie die tegen mij werkte en ik dacht dat er voor mij geen geluk bestond. Ik kreeg geen woning.

Door deze cursus ben ik mezelf gaan verzetten, want ik ben de baas in mijn leven. En ik laat me door niets en niemand meer leiden. Mensen mogen me raar en anders vinden. Zo ben ik en ik ben trots op wie ik ben! Dankzij Jolette heb ik geleerd om bij mezelf te blijven. Ik heb er hele bijzondere dingen meegemaakt. En het is echt een aanrader om het met een paar vriendinnen te doen. Jolette is zo lief en samen met een hele lieve en ook zo’n bijzondere meid Myrna, die mij ook heel goed heeft geholpen. Ze hebben mij laten zien dat er wel geluk voor mij is. En dat ik hier op aarde mag wonen en ook gelukkig mag zijn!

Ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Het is een stap voor jezelf; een cadeau voor jezelf. Je wordt er blij van en je leven verandert erdoor. Mijn twee lieve vriendinnen die met mij mee zijn gegaan hebben ook een grote groei ondergaan! We kunnen er nu voor elkaar zijn en we helpen elkaar. We hebben ieder onze eigen gave en samen zijn we, door onze groei, nu een team.

Ervaring Helma

Lieve Jolette,

Via een goede vriendin en collega kwam ik bij Jolette terecht. Er was in mijn leven heel veel gebeurd en ik zag op dat moment veel dingen niet meer in de goede verhoudingen. De dingen die positief waren werden steeds kleiner en de negatieve dingen steeds groter. Steeds vaker kwam ik mezelf tegen en werd daar erg verdrietig en depressief van.

Om eerlijk te zijn vond ik het heel spannend om naar Jolette te gaan en ik was dan ook best wel zenuwachtig, maar vanaf het moment dat ik aanbelde viel de zenuwachtigheid van mij af. Ik voelde me meer dan welkom.De manier van behandeling vond ik zeer prettig en comfortabel en ik heb me dan ook de hele tijd op mijn gemak gevoelt.

Tijdens de behandeling heb ik mooie dingen mogen zien en ervaren en een diepe ontspanning. Deze behandeling heeft mij heel veel goeds gedaan, ook nu nog denk ik er bijna dagelijks aan terug. Ik weet nu wat mijn doel in het leven is en kan dingen uit het verleden afsluiten.Ik kijk tegen veel dingen anders aan en reageer anders op tegenslagen. Dit merkt ook mijn omgeving. Ik ben Jolette dan ook heel dankbaar voor de dingen die ze heeft gedaan, het is een verrijking van mijn leven.

Lieve groet,Helma 

Ervaring Angelique de Koning

Vandaag was het eindelijk zover en heb ik een prachtige inspirerende workshop wollen engel van Jolette PM Lievaart mogen meemaken. Het kwam zo op het goede moment, nu mijn vader ernstig ziek in het hospice ligt. Ik vroeg de engelen om hulp en toen won ik de engelen workshop, die Esther Buijs had verloot. Het kon niet troostender en helender dan de sessie van Jolette voor mij. In 1 woord geweldig. Wat een fijne begeleiding en steun heb ik vandaag ontvangen. Echt een aanrader 💜 💚 Dankbaar en tevreden kijk ik terug. En ik kom zeker terug voor nog een sessie lieve Jolette. Liefs Angelique 💜 💛 💚 💙 😇 😇 😇+5

Ervaring Nynke

Lieve Jolette,

Jij maakt het mogelijk om mijn eigen innerlijke reis te maken. Deze reis is magisch! Onderweg zijn er diverse ontmoetingen. Landschappen, dieren, (wijze)mensen, woningen, lucht, water, vuur, kosmos en alles is in verbinding met elkaar en met mij. Alles brengt een eigen boodschap. En jij Jolette begeleidt me en je zorgt ervoor dat ik me veilig weet en na deze reis ook weer goed thuiskom in het hier en nu. Gevoed met inzichten, bevestiging, verbinding. Het voelt zo rijk! Dat blokkades opgelost zijn blijkt in de dagen en weken erna. Er is verandering, er is beweging!

Ook in de gesprekken met jou voor- en ook achteraf vind ik ontmoeting en verbinding. Het gevoel van rijkdom blijft. Er is beweging - het is zo goed...

Graag tot een volgende ontmoeting!

Nynke

Ervaring Ken Fun

Hoiii Jolette,

Nogmaals heel erg bedankt voor de superleuke workshop afgelopen zondag met vriendinnen hier in Den Haag!
Ik vond het echt heel leuk. Ik heb er nog energie van gekregen om nog eentje te maken hahaha

Bedankt Jolette!!
Liefs,
Ken Fun (engeltje met gevlochten haarbandje)

Ervaring Hennie

Hoi Jolette,
Dank je, dank je…. Het heeft me echt geholpen.
Al een tijdje worstelde ik met een probleem en dat kostte me veel energie en slapeloze nachten. Jolette had mij in het verleden al eerder geholpen dus daarom heb ik haar vanmorgen gebeld. Zij adviseerde mij om lid te worden van de nieuwsbrief want daarmee kreeg ik een gratis advies via de mail. Ik dacht nog:” Ja , ja , als het zo makkelijk gaat…..” Tijdens de oefeningen kreeg ik inzicht in de oorzaak van het probleem Het bleek heel ergens anders te liggen dan daar waar mijn aandacht op gericht was. Via de oefeningen van een geluksdag voelde ik de energie weer terug stromen. Het was een geweldige ervaring. Ik vind het echt een prettige manier om met je onderbewuste aan het werkt te zijn en zal het zeker nog meer gaan gebruiken. Dank je Jolette !

Groet Hennie Pes

Ervaring Jans

Lieve Jolette

Jolette heb ik leren kennen als een oprechte, betrokken, integere, vrolijke vrouw.

Ze voelt snel aan waar je mee zit en welke therapie daar het beste bij past.

Ik heb bij Jolette zowel een Reis in mezelf als Touch of Matrix als ook het verwijderen en opnieuw downloaden van programma´s gedaan. Dit laatste was een bijzondere ervaring, ik was er in eerste instantie wat lacherig over omdat ik onzeker was en me afvroeg hoe dat mogelijk is.

Maar het werkt dus echt, oude overtuigingen en gedragingen die belemmerend werken kunnen omgezet worden en zodoende ervoor zorgen dat je je beter voelt, dat je meer voelt wie je echt bent en wat het beste past bij je werkelijke, oorspronkelijke zelf.

Na deze sessie voelde ik heel duidelijk dat ik een oud, niet meer dienend en in de weg zittend programma leefde en na de installatie van een nieuw programma voel ik meer energie, meer lichtheid waar ik mee verder kan. Ik voel het zelfs in mijn lijf. Heel prettig!

Liefs, Jans

Ervaring Bert den Hertog

Lieve Jolette,

“In de wisselwerking met jou heb ik enorme sprongen gemaakt, dankzij jouw intuïtie, geduld, begrip en je betrokken voelen. De sessies die we hebben gedaan gingen eigenlijk totaal niet volgens de bedoeling, maar altijd stuurde je met je creativiteit naar een uitkomst, die toch veel opleverden of veel in gang zette in mij. Je uitgangspunt was steeds: alles is goed. Je werkt naar zo snel mogelijk zelfredzaam zijn. Dat vind ik fijn, omdat het voelt als echt vooruit helpen. Het maakte niet uit of je me zag of aan de telefoon had. Het waren soms wonderlijke, maar altijd goede en af en toe heel bijzondere ervaringen.”

Bedankt!
Bert den Hertog

Ervaring Veronique de Mandt

Dit is hoe ik een bezoek bij Jolette meerdere malen ervaren heb:

  • Ze werkt met onvoorwaardelijk geduld Er is aandacht en ruimte voor hetgeen dat op dat moment bij mij aan de orde is. Maatwerk dus!
  • Jolette is zonder ego en puur dienend.
  • Ik ervaar haar liefdevol, rustig en zacht.
  • Ze staat open voor diverse manieren of mogelijkheden om mij te ondersteunen.
  • Het is pas klaar als het goed voelt. Tijdsdruk speelt geen rol; er is aandacht voor dat wat aandacht verdient.
  • Ik voel geen druk om een vervolgafspraak te maken; dat vindt Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik me altijd welkom, gezien, gevoeld en gehoord voel.

Hoe fijn!
Veronique de Mandt