CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Moed opent de deur

f92ac6a7bbbe6561519a0702b2a5382fMoed opent de deur

2016 stond voor mij in het teken van mijn oude leven loslaten en mijn nieuwe leven opbouwen. Na een aantal zeer zware jaren, besloot ik mijn hart te volgen en ben ik vorig jaar gescheiden en verhuisd. Er kwam heel veel op me af, maar ik was vastbesloten om mijn leven te gaan vormgeven vanuit de nieuwe mij. Ik weet nog dat ik op 1 januari in mijn bed lag en bedacht, dat ik nu toch echt de stap moest zetten om mijn praktijk te registeren. Ik vond het heel spannend om mezelf zichtbaar te maken en een pad te bewandelen, wat nog onbekend was. Tot nu toe had ik mijn hele leven achter de schermen gewerkt en dat voelde heel veilig, maar het verlangen om mensen te ondersteunen in hun ontwikkelings-proces was sterker dan mijn angst. Op 2 januari reed ik, samen met een vriend, naar de kamer van koophandel in Arnhem. Centrum Helend Inzicht was een feit.

Volg je hart

Die stap heeft heel wat teweeggebracht, het bracht me in contact met allerlei angsten en onzekerheden. Kan ik dit wel, komen er wel cliënten, heb ik wel genoeg te bieden? Het heeft mijn persoonlijke ontwikkeling enorm versneld. Steeds weer als ik koos om mijn hart te volgen, pakte dat heel goed uit en kwamen precies de juiste mensen op mijn weg om me bij te staan.

Was het altijd makkelijk? Nee zeker niet. Het was spannend en eng om steeds meer oude stukjes van mezelf los te laten. Bij tijd en wijlen wilde ik mezelf het liefst in een dekentje wikkelen en in een hoekje van de bank wegkruipen, weg van alles; maar dan was er altijd weer een vriend of vriendin bij wie ik mijn hart kon luchten en dat was enorm bevrijdend.
 
Terugkijkend, was scheiden, verhuizen en mijn praktijk registreren het beste wat ik kon doen. Het voelt aan alle kanten goed en mijn leven is er zoveel rijker en liefdevoller door geworden en dat zie ik terug in de healingen die ik geef. Het is een droom die uitkomt. Dat is ook voor jou bereikbaar!

Je dromen waarmaken

Heb jij steeds weer ervaringen die niet goed voelen, dan betekent dat, dat je nog volgens oude patronen leeft. Oude angsten, blokkades, vastgezette emoties en overtuigingen trekken deze ervaringen naar je toe. Dit voelt niet fijn, maar het maakt je er bewust van, dat je deze emoties alsnog mag verwerken. Door dit te doen verhoog je je frequentie, maak je een eind aan je lijden en schep je ruimte om je dromen te verwezenlijken.

De deuropener naar deze hogere frequenties is moed. Moed om te kiezen voor wat je hart je ingeeft. Moed om het oude vertrouwde los te laten en het nieuwe onbekende te omarmen. Moed om in je kracht te komen en je eigen pad te volgen; wat anderen er ook van vinden. Als je deze keus maakt, weet je één ding zeker, je leven zal niet meer hetzelfde zijn. Ben jij er klaar voor om je hart te volgen?
Vind je het moeilijk om dit alleen te doen, maak dan een afspraak. Het is mijn passie, om je te ondersteunen in dit proces.