CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

  • Home
  • Blog
  • Baby van 4 maanden met eczeem, vertelt in een sessie wat hij nodig heeft

Baby van 4 maanden met eczeem, vertelt in een sessie wat hij nodig heeft

Koemelk-allergie en eczeem

IMG 20160827 WA0001Vanmorgen belde mijn dochter; het eczeem bij haar 4 maanden oude zoontje is weer teruggekomen. Ze heeft er al van alles aan gedaan. Vanaf zijn geboorte had hij erge last van buikkrampjes, sliep slecht, alleen dicht tegen je aan, de rechterkant van zijn lijfje was erg gespannen en hij spuugde veel. Uit een bioresonantie-test bleek dat hij een koemelk-allergie heeft. De huisarts wimpelde het weg, toen ze vroeg om andere melk en een middeltje om spugen tegen te gaan. Uiteindelijk kreeg ze het toch, maar zijn toestand verbeterde niet. Het ging zelfs zo slecht, dat hij een paar dagen ter observatie in het ziekenhuis werd opgenomen.
Een paar dagen voor de ouders om wat bij te slapen en voor hun zoontje om uit een patroon te stappen. Hij werd door verschillende mensen bekeken en de ouders werden gefilmd, terwijl ze hem in bad doen. Niets dan positieve feedback; ze doen het echt heel goed met hem. Hij mag weer mee naar huis.

Antiallergische melk

Mijn dochter heeft er toch geen goed gevoel over en vraagt of ik een sessie voor hem wil doen via haar. Dat doen we en hij slaapt daarna een stuk beter. Maar zijn buikkrampjes blijven en ik vind hem nog steeds erg veel spanning in zijn lijfje hebben.
Ze gaat drie keer met hem naar een osteopaat. Tijdens de bevalling had mijn kleinzoon de navelstreng om zijn nek en dat heeft een blokkade opgeleverd. Zachtjes maakt de osteopaat de blokkade los.
Er is steeds nieuwe hoop bij de jonge ouders, dat het nu eindelijk goed zal gaan. De situatie verbeterd aanzienlijk, totdat de kleine man ineens na ruim een maand onder het eczeem zit. Hij slaapt slecht van de jeuk en de vermoeidheid slaat weer bij iedereen toe. Mijn dochter wil andere melk voor hem, de melk die zijzelf ook heeft gehad als baby; ook zij kampte met ernstige koemelk allergie. Ze gaat naar de huisarts en weer wordt ze niet echt serieus genomen. Ternauwernood krijgt ze toch een recept voor speciale melk en een crème om de eczeem wat tot rust te brengen. De nieuwe melk werkt fantastisch. De kleine slaapt ineens door, is overdag vrolijk en spuugt veel minder. Zijn eczeem verdwijnt en de problemen lijken echt opgelost. Tot vanmorgen. Zijn eczeem is weer teruggekomen en het kan nu echt niet meer aan de melk liggen. Of ik nog een sessie wil doen voor hem.

Dit heb ik nodig

We kijken naar zijn innerlijk landschap. Je innerlijk landschap zegt iets over je emotionele staat van zijn op dit moment. Mijn kleinzoon zit in een diep gat in de grond en er waait een onheilspellend harde wind. Ik laat mijn dochter onderzoeken waar die wind vandaan komt. Er ontstaat een sterk kolkende rivier die leidt naar een grot die duister aanvoelt. Een grote spin komt tevoorschijn en er hangen dierenvellen, waarvan bloed druipt in de rivier. We lossen deze angstige situatie op. Mijn kleinzoon krijgt een gouden harnas van veren terug.  Dit is een energetische bescherming. Ik laat hem stampen en de aarde scheurt open, er komt een prachtig nieuw landschap tevoorschijn. In dat landschap zijn alle zaadjes van planten te vinden die er maar zijn. Mijn kleinzoon kan met zijn handen de zaadjes verplaatsen naar waar hij maar wil.
Nu hij is verbonden met dit sterke krachtige veld, vraag ik aan mijn dochter of ze energetisch naar hem toe wil gaan en hem wil vragen wat hij van haar nodig heeft voor zijn ontwikkeling. Dit zijn de drie dingen die hij aangaf:

1.Het is voor hem belangrijk is dat hij zo lang mogelijk in zijn fantasie mag blijven,

2.Fysiek contact d.m.v. knuffelen helpt hem te aarden,

3. Hij heeft sturing nodig. Hij heeft een zeer grote rijke binnenwereld en de buitenwereld is voor hem chaotisch. Hij heeft hulp nodig om die te begrijpen.

                                                                           IMG 20161110 WA0002

Vertrouwen in de toekomst

In de afgelopen maanden heeft mijn dochter ook meerdere sessies voor zichzelf gedaan, om emotioneel zo goed mogelijk in balans te blijven. Het was al snel duidelijk, dat haar zoon haar grootste spiegel is en haar leert op te staan voor zichzelf. Met mijn kleinzoon gaat het steeds beter. Zijn eczeem is zo goed als weg en hij zit lekker in zijn vel. Mijn dochter houdt rekening met de dingen die hij heeft aangegeven. De stresserende eerste maanden, waarin de dagen eindeloos leken, zijn verandert in een genieten van elkaar en een gevoel dat de tijd voorbij vliegt.