CENTRUM HELEND INZICHT - GENEZEN OP ZIELSNIVEAU

banner centrum helend inzicht 05

Oefeningen geluksdag!

Logo2 B

 

Zondag 30 oktober stond ik op de geluksdag (beurs) van Happiness4all met mijn praktijk Centrum Helend Inzicht en heb ik een workshop gegeven. Ik was blij verrast met het aantal deelnemers en de enthousiaste reacties. Daarom een beschrijving van de oefeningen in deze blog.

 • Ga staan, met je voeten op heupbreedte.
 • Stel boven je hoofd een gouden bol voor, zo groot dat hij om je hele lichaam past. Het goud is een transformerende energie.
 • Laat de bol langzaam van boven naar beneden door je lichaam zakken met de intentie, dat hij alles opneemt en meeneemt, wat jou niet meer dient.
 • Laat de bol in de aarde zakken.
 • Blijf met je aandacht bij de ruimte tussen je voetzolen en de aarde en haal een paar keer bewust adem.
 • Til dan je armen op met je handen ter hoogte van je gezicht en maak vuisten. Trek je handen drie keer naar beneden terwijl je op de uitademing hard “HA” roept.

VOEL NA

 • Ga met je bewustzijn naar je hart en vraag vanuit je hart aan Moeder Aarde of jij je met haar mag verbinden.

VOEL NA

Reinigen

 • Geef vanuit je hart opdracht:
  Ik…(je naam)... verwijder alle energie die niet van mij is, uit mijn hele lichaam en alle lichtlichamen, uit alle tijden en dimensies en stuur het terug naar daar waar het thuishoort.

VOEL NA

 • Maak nu contact met je zon boven je hoofd. Je zon werkt als een magneet.
 • Geef vanuit je hart opdracht aan je zon:
  Ik…..geef opdracht aan mijn zon, om alle energie die van mij is, uit alle tijden en dimensies, terug te halen, en te filteren en het door mijn kruinchakra naar binnen te laten stromen, naar die plekken in mijn lichaam waar het thuishoort.

VOEL NA

Beschermen

 • Zie een groot gouden ei voor je. Zo groot dat je er ruim inpast.
 • Zet nu een stap naar voren en stap in je ei van bescherming.
 • Vul het ei op met energieën die jou ondersteunen: onvoorwaardelijke liefde, rust, vertrouwen enz.
 • Je mag er ook kleuren of plaatjes inzetten. Doe wat voor jou werkt.

VOEL NA

Door deze energetische oefeningen elke dag te doen, gaan ze steeds meer vanzelf en wordt het net zo’n gewoonte als tandenpoetsen. Je zorgt op deze manier goed voor je energiehuishouding en verbindt je sterker met je lichaam.
Als je tijdens de oefeningen emoties of angsten tegenkomt, laat die dan helemaal toe en adem er doorheen. Daardoor lossen ze op. Hierdoor geef je je ziel steeds meer ruimte om zich te manifesteren.

Opmerking: Wegens persoonlijke omstandigheden is mijn praktijk voor onbepaalde tijd gesloten. Ik sta op een nieuw kruispunt in mijn leven en ik heb de tijd en de ruimte nodig om diepgaand te voelen waar mijn nieuwe weg heen leidt. Liefs, Jolette